IOT®

En ny generation LED belysning med integrerad elektronik

Intelligent belysning

 • Allt i ett, ingen LED-driver behövs
 • Optimal för ljusstyrning
 • Smart ljusteknik byggs in er produkt

Eftersom efterfrågan på energieffektiva och miljövänliga lösningar fortsätter att växa, är OptoDrive-modulerna en idealisk lösning för belysningstillverkare som vill integrera IoT och smart, uppkopplad belysning i sina erbjudanden. Våra moduler har utvecklats med användarvänlighet i åtanke, vilket gör det enkelt för belysningstillverkare att integrera dem i ett brett utbud av armaturer.

Vill du veta mer om IOT?

  Vill du att vi kontaktar dig?

  This site is protected by reCAPTCHA and Google, Privacy Policy and Terms of Service applies. By sending your information you comply with our integrity policy.

  IOT LED
  Vad är IOT?

  Internet of Things (IoT) är föremål inbäddade med elektronik, mjukvara, sensorer och anslutningar som gör att de får en högre anpassningsgrad via exempelvis appstyrning. De kan också utbyta data med andra enheter varandra. I belysningssammanhang förändrar IoT vårt sätt att tänka på och hantera belysningssystem.

  Energisnålt

  OptoDrive-modulerna en otroligt energisnål lösning för belysningstillverkare som vill integrera IoT och smart, uppkopplad belysning i sina erbjudanden. Våra moduler är kompatibla med populära smarta belysningsprotokoll som DALI, Casambi, Ingy med flera, så att du enkelt kan integrera dem i ditt befintliga system.

  Allt är möjligt

  Dessa moduler gör det möjligt för belysningstillverkare att enkelt införliva avancerade funktioner i sina armaturer. Oavsett om det handlar om att skapa en skräddarsydd atmosfär eller att automatisera belysning gör OptoDrive-modulerna allt möjligt. Modulerna ger också avancerade övervaknings- och kontrollfunktioner, vilket gör det möjligt för användare att fjärrstyra belysning var som helst, när som helst.

  Utbud av IOT LED-belysning

  Rekommenderade produkter
  Frågor om IOT?
  Henrik Widén

  Sales Manager

  henrik.widen@optoga.com

  +46(0) 766 368 918

   Vill du att vi kontaktar dig?

   This site is protected by reCAPTCHA and Google, Privacy Policy and Terms of Service applies. By sending your information you comply with our integrity policy.