Hotell

Med smart belysning bygger vi kundlojalitet som består

Hotell

Maximera kundupplevelsen med interaktiv belysning

I hotellmiljön spelar ljussättningen otroligt viktig roll. Man får inte en andra chans till ett perfekt första intryck. Sätt nivån redan vid receptionen. Ljuset ska förmedla en inbjudande och avslappnande atmosfär gentemot gästerna. Vi utvecklar energieffektiva ljuskällor för användning dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt. Alla olika områden på hotellet som reception, sovrum, badrum, matsal, pool, kök, bar är viktiga delar av den totala upplevelsen. Genom anpassningsbart ljus baserat på om det är morgon, dag eller natt maximerar vi varje upplevelse för gästen. Alla våra ljuskällor kan sammankopplas i ett centralstyrt ljusstyrningssystem där en hotelladministratör enkelt kan justera belysning efter behov, ljuskälla för ljuskälla om så behövs. Våra ljuskällor kopplas direkt till 230VAC så inga extra burkar eller drivare behövs, allt är integrerat redan från armaturtillverkaren.

ADA-png

Nedladdningar

Download Hotel folder
Frågor kring våra produkter?
Henrik Widén

Sales Manager

henrik.widen@optoga.com

+46(0) 766 368 918

  Vill du att vi kontaktar dig?

  This site is protected by reCAPTCHA and Google, Privacy Policy and Terms of Service applies. By sending your information you comply with our integrity policy.

  OptoDrive™ delivers the highest light quality

  • Längre livsländ
  • Mindre effekt, 20% halogen
  • Möjlighet att ändra färgtemperatur CCT
  • Kallare lampa
  Fördelar

  Ljusupplevelse

  Vi ger förutsättning för en förbättrad ljusupplevelse för hotellets gäster för att kunna göra egna inställningar på rummet. Vi gör din fastighet både vacker och flexibel genom att ge möjlighet att använda intuitivt styrsystem för att ställa in ljusscener inom hela hotellområdet. Detta efter hur du får den mest effektivt kundnytta och lägst energiförbrukning.

  Energioptimering

  Styrsystem som minskar energiförbrukningen i gästrummen genom att stänga av systemen när rummen är tomma, automatisera värme eller luftkonditionering för att stängas av när en balkongdörr eller ett fönster är öppet men också genom att låta gästerna anpassa rumsmiljön är vanliga idag. Vi stödjer integration av ett flertal av dessa och kan anpassa våra enheter för nya avancerade styrsystem.

  Nattljus

  Vi har tidigare jobbat med att kunna leverera nattljus (0,1W ljus) för gäster så att de lätt kan orientera sig. Det kan behövas framförallt nattetid när någon behöver orientera sig utefter behov, såsom ge låg belysning på vägen till badrummet på natten för att minimera sömnstörningar. Nu kan det även styras helt ifrån inställningar, sensorer och ifrån gästens behov och preferenser.

  HCL

  På kvällen kan ljuskällornas dämpat ljus ge stöd för människans produktion av melatonin som reglerar sömnmönster och hjälper oss att varva ner och sova. Ljuskällorna kan hjälpa till att ge gästerna energi och en god natts sömn genom att stödja kroppens dygnsrytm, både vid insomnandet och vid uppvaknandet. Detta genom förvalda ljusscenarios med föränderlig ljusintensitet och färgtemperaturer vid olika tider på dygnet för att stödja välbefinnandet.

  Ljuskällor utrustade med Tunable White-teknologi kan styras för att avge specifika ljusnivåer och färgtemperaturer. I kombination med beprövade ljusinställningar ändrar styrsystemet gradvis ljusets färg och intensitetsnivåer under dagen i synk med den mänskliga dygnsrytmen.

  Rekommenderade serier