Marknader

Fokus på marknadsområden som involverar precision, komfort och upplevelse där vi kan göra skillnad

Armaturtillverkare

I samverkan med ert team formar vi en komplett slutprodukt. Vi hjälper till med produktutveckling, prototyp, kvalitetssäkring och testning.

Läs mer

Läs mer

Cruise Ship

På fartyg behövs i många fall tålig dygnet-runt belysning. Nöd-ljus, nattljus och roteringsbar belysning är vanliga lösningar. Allt sammankopplas i ett centralstyrt ljusstyrningssystem för enkel administration.

Läs mer

Läs mer

Hotell

I hotellmiljön spelar ljussättningen oerhört stor roll. Man får sällan en andra chans till ett gott första intryck, sätt nivån redan vid receptionen. Se till att ljuset förmedlar en inbjudande och avslappnande atmosfär gentemot gästerna.

Läs mer

Läs mer

Medical

Våra LED lösningar är specifikt designade för armaturer som används för mindre operationer, undersökningar och andra medicinska och veterinära ändamål där ljuskvalitén är avgörande.

Läs mer

Läs mer

Restaurang

LED lösningar för alla kökets stationer med anpassad ljusstyrka och ljustemperatur därefter. Utöver köket tar vi hänsyn till servering, kassa och matsal och hjälper er planera en ljussättning som gör både kökspersonalen och gästerna nöjda.

Läs mer

Läs mer