Nyheter

Spännande nyheter, DimIn har klarat IEC/EN62031-testet!

Vi är stolta över att kunna meddela att våra IoT LED-moduler, DimIn nyligen har klarat IEC/EN62031 utan problem. Detta rigorösa test säkerställer att vår produkt uppfyller belysningsindustrins säkerhetsstandarder och kan användas säkert i en mängd olika kommersiella och industriella miljöer. Lita på att Optoga tillhandahåller pålitliga produkter av högsta kvalitet som uppfyller alla nödvändiga säkerhetsföreskrifter.

Förutom att uppfylla säkerhetsstandarder är vår DimIn också ett utmärkt val för eftermonteringsprojekt. Oavsett om du funderar på att uppgradera ditt befintliga belysningssystem i ett hotell, restaurang eller kontorsbyggnad, är vår produkt lätt att integrera i din nuvarande infrastruktur. Med sin skalbara design och kompatibilitet med ett brett utbud av smarta lösningar är vår DimIn det perfekta valet för att modernisera din belysning och ta kontroll över dina energikostnader. Missa inte detta tillfälle att ta med din belysning in i framtiden med Optoga!

Vår DimIn-lösning används redan framgångsrikt av en mängd olika tillverkare av armaturer. Dessa nöjda kunder litar på att vi tillhandahåller högkvalitativa, pålitliga produkter som uppfyller deras behov och överträffar deras förväntningar.

Upptäck våra IOT produkter